Betonnen terras waterdicht maken – impregeneren

Betonnen terrassen zijn gevoelig voor water, vervuiling en organisch verval. Door het beton waterdicht te maken voorkomt u onnodig onderhoud en blijft het beton er als nieuw uitzien.

schutting impregneren Woodseal Pro

Schutting impregneren – behandelen – waterdicht maken

De grootste vijand van uw schutting Water is de grootste vijand van uw schutting. Het absorberen en verdampen van water veroorzaakt dat uw schutting uitzet en krimpt. Dit leidt tot schade aan het oppervlak en tast de integriteit van uw schutting aan. Hierdoor zal het water het houtrot proces aanzienlijk versnellen.   Hout wat buiten […]

beton waterdicht maken in de douche

Beton waterdicht maken in de douche

Beton waterdicht maken in de douche kan makkelijk en snel met Hydrablock Pro. Lees hier hoe u zelf een douche waterdicht maakt en wat u op moet letten.

impregneren beton steen hout voorbereiding

Voorbereiding – Impregneren beton, steen, hout

De voorbereiding van het impregneren van beton, steen en hout gaat eigenlijk op dezelfde manier. Hoewel er bij de verschillende materialen andere impregneermiddelen worden gebruikt, zijn de te nemen voorbereidende stappen vrijwel identiek. Hieronder vindt u de basis werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden voor u begint met het impregneren.

betonnen bak waterdicht maken

Betonnen bak waterdicht maken

Een betonnen bak waterdicht maken is makkelijk zelf te doen en biedt bescherming tegen vuil, algen, mos, water en schade door vorst.

zelf waterdicht cement maken

Zelf waterdicht cement maken

Als we het over cement hebben bedoelen we eigenlijk cement, mortel of specie. Cementmortel droogt niet waterdicht op. In veel gevallen is het wel echter wel belangrijk dat het cement waterdicht is. Zelf waterdicht cement, specie, mortel maken is makkelijk te doen.

voegen tegelvloer of muur waterdicht maken

Zelf voegen waterdicht maken

Voegen waterdicht maken is eenvoudig en snel zelf te doen. Op niet waterdichte voegen zal vuil in de voeg trekken en zullen schimmels zich hechten. Dit resulteert in vieze voegen met zwarte plekken. U kunt er niet omheen dat voegen geimpregneerd moeten worden, om ze schoon en vrij van schimmels te houden.

steigerhout behandelen en mpregneren - Woodseal Pro

Steigerhout behandelen en impregneren

Het impregneren van steigerhout resulteert in vele voordelen. Het hout wordt waterafstotend waardoor het de aanslag van algen en schimmels helpt voorkomen, en vlek- en vuilwerend wordt. Ook zal het hout niet meer lamineren, schilferen of afbladderen. Aanbrengen is zeer eenvoudig, en de behandeling is snel, effectief en werkt uitzonderlijk lang.

Hydrablock vs Hydrastop - overeenkomsten en verschillen

Wanneer Hydrablock en wanneer Hydrastop gebruiken?

Welk product u het best kunt gebruiken is afhankelijk van het te behandelen materiaal en het gewenste effect. Is het te behandelen oppervlak gemaakt van beton, steen of keramiek. Dan zijn Hydrablock en Hydrastop dé ultieme vochtbestrijdingsmiddelen. Hydrablock en Hydrastop zijn ook in combinatie te gebruiken. Hydrablock en Hydrastop impregneermiddelen zijn de ultieme manier om minerale […]

dakpannen alg mos - voor en na behandeling

Zelf ontmossen van daken

Het ontmossen van daken is een klus die voor de doe-het-zelver makkelijk zelf te doen is. Het is een belangrijke klus, want vuilaanslag en mos zullen geheid voor problemen zorgen voor de dakbedekking en waterafvoer.