Terras reinigen, Tergeo Pro, Terras schoonmaken,

Terras schoonmaken

Terras schoonmaken stap voor stap Ben je van plan je betonnen of stenen terrastegels schoon te maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit artikel gaan we stapsgewijs door het reinigingsproces. We bespreken hoe je het terras schoonmaakt met Tergeo Pro en hoe je je terrastegels schoonmaakt met een hogedruk reiniger. […]

Betontegels impregneren, Terras impregneren, Terraseal, terras waterdicht maken

Voordelen beton impregneren – beton sealen

Beton is een poreus materiaal dat gemakkelijk vloeistoffen absorbeert. In ons regenachtig klimaat zal het nat worden het betonnen oppervlak vervuilen en doen schilferen. Bovendien kunnen water, schimmels en algengroei het beton beschadigen en verkleuren. Of je nu een mooi aangelegd betonnen terras of een betonvloer wilt beschermen en waterdicht maken. Er is altijd een […]

Betonnen terras waterdicht maken – impregeneren

Betonnen terrassen zijn gevoelig voor water, vervuiling en organisch verval. Door het beton waterdicht te maken voorkomt u onnodig onderhoud en blijft het beton er als nieuw uitzien.

Terras schoonmaken, terras reinigen, terrastegels schoonmaken

Tergeo Schoonmaakmiddelen: beton, steen, cement en hout

Tergeo professionele schoonmaakmiddelen Voor het schoonmaken van voegen, beton, steen, cement en hout Tergeo schoonmaakmiddelen zijn professionele oplossingen voor consumenten, huiseigenaren en aannemers die gaan voor kwaliteit en gemak.   Tergeo reinigingsmiddelen zijn ideaal voor het ontvetten,schoonmaken en voorbereiden van oppervlakken vóór het impregneren.   Door te reinigen met Tergeo schoonmaakmiddelen is het beton, steen […]

schutting impregneren Woodseal Pro

Schutting impregneren – behandelen – waterdicht maken

Waarom schutting impregneren Water is de grootste vijand van uw schutting. Het absorberen en verdampen van water veroorzaakt dat uw schutting uitzet en krimpt. Dit leidt tot schade aan het oppervlak en tast de integriteit van uw schutting aan. Hierdoor zal het hout gaan rotten. Door water migratie in het hout zal het houtrot proces […]

beton waterdicht maken in de douche

Beton waterdicht maken in de douche

Beton waterdicht maken in de douche kan makkelijk en snel met Hydrablock Pro. Lees hier hoe u zelf een douche waterdicht maakt en wat u op moet letten.

impregneren beton steen hout voorbereiding

Voorbereiding en schoonmaken voor impregneren beton, steen, hout

De voorbereiding voor het impregneren van beton, steen en hout gaat eigenlijk op dezelfde manier. Hoewel er bij de verschillende materialen andere impregneermiddelen worden gebruikt, zijn de te nemen voorbereidende stappen vrijwel identiek. Hieronder vindt u de basis werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden voor u begint met het impregneren.

betonnen bak waterdicht maken

Betonnen bak waterdicht maken

Een betonnen bak waterdicht maken is makkelijk zelf te doen en biedt bescherming tegen vuil, algen, mos, water en schade door vorst.

zelf waterdicht cement maken

Zelf waterdicht cement maken

Als we het over cement hebben bedoelen we eigenlijk cement, mortel of specie. Cementmortel droogt niet waterdicht op. In veel gevallen is het wel echter wel belangrijk dat het cement waterdicht is. Zelf waterdicht cement, specie, mortel maken is makkelijk te doen.

voegen tegelvloer of muur waterdicht maken

Zelf voegen waterdicht maken

Voegen waterdicht maken is eenvoudig en snel zelf te doen. Op niet waterdichte voegen zal vuil in de voeg trekken en zullen schimmels zich hechten. Dit resulteert in vieze voegen met zwarte plekken. U kunt er niet omheen dat voegen geimpregneerd moeten worden, om ze schoon en vrij van schimmels te houden.