beton waterdicht maken waterdicht beton beton waterafstotend

Beton waterdicht maken

De nummer één aartsvijand van beton is water. Niet alleen zal het waterschade veroorzaken door de groei van schimmel en meeldauw, die schadelijke zijn en gezondheidsrisico’s met zich meenemen.

 

Maar water is ook een drager van zouten en chloriden. Hierdoor kan het betonstaal in beton beschadigen. Het gevolg is afbrokkeling waardoor er scheuren ontstaan. Beton is poreus en daar is makkelijk wat aan doen.

Lekkage en waterschade aan beton voorkomen

Om te voorkomen dat er waterschade ontstaat, of dat water door het beton naar binnen sijpelt, bijvoorbeeld in de kelder, kunt u op eenvoudige wijze het beton impregneren om het permanent waterdicht maken.

 

Hiermee wordt voorkomen dat water door het beton kan migreren en de daarmee gepaard gaande waterschade, vervuiling, vlekken en reparaties.

Beton impregneren

keldervloer waterdicht maken met beton impregneer sealerHydrablock Pro, een penetrerende beton impregneermiddel dat beton, door het te verdichten, waterdicht maakt. De eenvoud van het aanbrengen in combinatie met de permanente werking en de kosten per vierkante meter, maken het een behandeling met een zeer hoog rendement.

 

Hydrablock Pro is milieuvriendelijk en de methode om beton te impregneren en waterdicht te maken.

Hydrablock is transparant en zal geen zichtbare wijzigingen aan het uiterlijk van het beton aanbrengen. Geïmpregneerd beton is vuilwerend en voorkomt organische groei van algen, mos en schimmels. Hierdoor zal het reinigen en het onderhoud enorm verminderen.

Nieuw en bestaand beton waterdicht maken

Alle soorten beton (zowel nieuw als oud) kunnen significant verduurzaamd en waterdicht gemaakt worden met Hydrablock Pro. Beton waterdicht maken van A tot Z, van de douche tot de keldervloer en keldermuur tot visvijvers, opritten en betonnen werkbladen.

 

Maar ook tuindecoraties zoals fonteinen, betonnen plantenbakken, terrastegels en terrassen maakt u permanent waterdicht.

 

Lees meer over het waterdicht maken van →

Hydrablock Pro - beton en steen sealer

Economisch in gebruik

Met Hydrablock Pro beton impregneermiddel behandelt u 4 vierkante meter. Deze beton sealer is nu beschikbaar voor zowel de doe-het-zelver als professional.

Beton waterdicht maken, een waardevolle investering!