Hydrablock vs Hydrastop - overeenkomsten en verschillen

Wanneer Hydrablock en wanneer Hydrastop gebruiken?

Welk product u het best kunt gebruiken is afhankelijk van het te behandelen materiaal en het gewenste effect. Is het te behandelen oppervlak gemaakt van beton, steen of keramiek. Dan zijn Hydrablock en Hydrastop dé ultieme vochtbestrijdingsmiddelen. Hydrablock en Hydrastop zijn ook in combinatie te gebruiken.

Hydrablock en Hydrastop impregneermiddelen zijn de ultieme manier om minerale oppervlakken te behandelen en zo te beschermen. Maar wanneer gebruikt u wat?

Hydrablock Pro

Hydrablock Pro - beton sealer - beton impregneermiddel - beton impregneren waterdicht makenHydrablock dringt diep in de poriën door – tot wel 4 centimeter – en zal het materiaal van binnenuit geheel waterdicht maken. Water en organische stoffen hebben geen vat meer op het behandelde oppervlak.

Hydrablock wordt één geheel met het materiaal en is slijtvast, het product zal pas slijten als het oppervlak zelf slijt. Door deze eigenschap heeft het een levenslange garantie (100 jaar).

Hydrablock wordt in 2 lagen aangebracht. Hierbij is uitgegaan op gemiddeld poreus beton. Voor een optimaal resultaat adviseren wij bij betonblokken wij 3 lagen, en bij cinderblokken 4 lagen toe te passen.

Zie Hydrablock →

Hydrastop Pro

Wilt u een parelend effect wHydrastop Pro - steen beton sealer coating impreneermiddelaarbij het oppervlak niet meer nat kan worden en water van het oppervlak zal lopen, dan is Hydrastop het juiste product. Hydrastop maakt het oppervlak van steen en beton waterdicht maar ook sterk waterafstotend.

In vergelijking met Hydrablock trekt Hydrastop minder diep in de poriën, maar creëert een compleet hydrofoob oppervlak. Het sluit de poriën mét behoud van het materiaal om te blijven ademen.

Hydrastop is een licht penetrerende super hydrofobe coating. Door de biologische afbraak zal het na verloop van tijd (±8 jaar) opnieuw moeten worden aangebracht. Hydrastop wordt aangebracht in 1 laag.

Zie Hydrastop →

Hydrablock in combinatie met Hydrastop

Wilt u uw beton of steen definitief waterdicht maken én een parelend effect? Dan kunt u eerst Hydrablock gebruiken, na de uithardingsperiode van 28 dagen kunt u hier overheen Hydrastop aanbrengen.

Lees hier meer: Hydrablock en Hydrastop overeenkomsten en verschillen →


Bescherm ook direct uw hout

Hout behandeld en onbehandeld Woodseal hout impregneermiddel. De regenjas voor al je hout!Heeft u houten hekken, schuttingen of deuren, dan is het verstandig om deze ook te behandelen. Het impregneren van hout is net zo makkelijk als het impregneren van steen of beton. Hout kunt u beschermen met Woodseal Pro, dit is een hoogwaardig vochtbestrijdingsmiddel dat de levensduur én het uiterlijk van uw hout met tientallen jaren zal verlengen.

Woodseal Pro en de werking

Woodseal hout impregneermiddel maakt het hout van binnenuit waterafstotend en dus waterdicht, tevens creëert het een sterk hydrofoob oppervlak / coating, zonder filmvorming! Woodseal Pro kan niet schilferen of loslaten.

Woodseal Pro - hout behandelen impregneren waterdicht maken impregneren milieuvriendelijk hout verduurzamenWoodseal geeft een sterk parelend effect en helpt houtrot, vuilaanslag, mos, schimmel, meeldauw en de aanvallen van insecten voorkomen.

Woodseal is een organisch hout impregneermiddel en zal, mits het niet afgewerkt is met een decoratieve top coating zoals bijvoorbeeld verf, in de loop van ±12 jaar langzaam oplossen (biologische afbraak). Uw buitenhout blijft gegarandeerd 12 jaar vrij van houtrot, vuil, algen en mos!

Lees meer over Woodseal Pro →

Woodseal Pro is de regenjas voor al uw hout!