Hydrablock vs Hydrastop - overeenkomsten en verschillen

Wanneer Hydrablock en wanneer Hydrastop gebruiken?

Welk product u het best kunt gebruiken is afhankelijk van het te behandelen materiaal en het gewenste effect. Is het te behandelen oppervlak gemaakt van beton, steen of keramiek. Dan zijn Hydrablock en Hydrastop dé ultieme vochtbestrijdingsmiddelen. Hydrablock en Hydrastop zijn ook in combinatie te gebruiken.

Hydrablock en Hydrastop impregneermiddelen bieden een ultieme oplossing voor de behandeling en bescherming van minerale oppervlakken. Maar wanneer moet u welk product gebruiken?

Hydrablock Pro

Hydrablock Pro - beton sealer - beton impregneermiddel - beton impregneren waterdicht makenHydrablock dringt diep in de poriën door – tot wel 4 centimeter – en zal het materiaal van binnenuit geheel waterdicht maken. Water en organische stoffen hebben geen vat meer op het behandelde oppervlak.

Hydrablock wordt één geheel met het materiaal en is slijtvast, het product zal pas slijten als het oppervlak zelf slijt. Door deze eigenschap heeft het een levenslange werking (100 jaar).

Hydrablock wordt in 2 lagen aangebracht. Hierbij is uitgegaan op gemiddeld poreus beton. Voor een optimaal resultaat adviseren wij bij betonblokken 3 lagen en bij cinderblokken 4 lagen toe te passen.

Meer informatie over Hydrablock →

Hydrastop Pro

Wilt u een parelend effect wHydrastop Pro - steen beton sealer, steen coating, steen en beton impregneermiddelaarbij het oppervlak niet meer nat kan worden en water van het oppervlak zal lopen, dan is Hydrastop het juiste product. Hydrastop maakt het oppervlak van steen en beton waterdicht maar ook sterk waterafstotend.

In vergelijking met Hydrablock trekt Hydrastop minder diep in de poriën, maar creëert een compleet hydrofoob oppervlak. Het sluit de poriën mét behoud van het materiaal om te blijven ademen.

Hydrastop is een licht penetrerende super hydrofobe coating. Door de biologische afbraak zal het na verloop van tijd (±8 jaar) opnieuw moeten worden aangebracht. Hydrastop wordt aangebracht in 1 laag.

Meer informatie over Hydrastop →

Hydrablock in combinatie met Hydrastop

Wilt u uw beton of steen permanent waterdicht maken met een prachtig parelend effect? Maak dan gebruik van Hydrablock als eerste laag en breng na de uithardingsperiode van 28 dagen Hydrastop aan. Ontdek nu hoe u uw beton en steen waterdicht kunt maken!

Lees hier meer over de overeenkomsten en verschillen tussen Hydrablock en Hydrastop →


Bescherm ook direct uw hout

Hout behandeld en onbehandeld Woodseal hout impregneermiddel. De regenjas voor al je hout!Heeft u houten hekken, schuttingen of deuren, dan is het verstandig om deze ook te behandelen. Het impregneren van hout is net zo makkelijk als het impregneren van steen of beton. Hout kunt u beschermen met het Woodseal Pro, dit is een hoogwaardig vochtbestrijdingsmiddel dat de levensduur én het uiterlijk van uw hout met tientallen jaren zal verlengen.

Woodseal Pro en de werking

Woodseal hout impregneermiddel maakt het hout van binnenuit waterafstotend en dus waterdicht, tevens creëert het een sterk hydrofoob oppervlak / coating, zonder filmvorming! Woodseal Pro kan niet schilferen of loslaten.

Woodseal Pro - hout behandelen impregneren waterdicht maken impregneren milieuvriendelijk hout verduurzamenWoodseal geeft een sterk parelend effect en helpt houtrot, vuilaanslag, mos, schimmel, meeldauw en de aanvallen van insecten voorkomen.

Woodseal is een organisch hout impregneermiddel en zal, mits het niet afgewerkt is met een decoratieve top coating zoals bijvoorbeeld verf, in de loop van ±12 jaar langzaam oplossen (biologische afbraak). Uw buitenhout blijft gemiddeld 12 jaar vrij van houtrot, vuil, algen en mos!

Lees meer over Woodseal Pro →

Woodseal Pro is de regenjas voor al uw buitenhout!